Hi..if your interested kindly call/sms at 0133503126. Our cakes will complement your event.



Thursday, January 7, 2010

Baruuu di pasaran..

Bebaru ni adalah bebudak kolej ni dorang nak buat projek ETR(Keusahawanan). So 5 dara sunti ni pun pilihlah bisnes yang paling panas di pasaran iaitu cupcake. Tapi sebab lecturer dorang cakap da ramai sangat orang buat bisnes cupcake nih.. aku pun mencadangkan cupcake pop (idea asal bakerella.com) dan cupcake flower bouquet. Alhamdulillah dorang suma teruja khabarnya lecturer2 teruja jua..aku pun of coz seronok rasanyer.. Jadi alang2 buat tu aku pun naklah open for sale kalau ada yang berminat.
Cupcake pop 10 batang harga pengenalan RM25 berserta mug sekali kalau nak cupcake pop cuma RM1.80 sebatang (min 10btg).

Cupcake flower bouquet sesuai untuk hadiah atau hantaran. Tak mahal harga pegenalan cuma RM35 ada lebih kurang 20 kapkek




Jadi kalau ada yang nak order ker nak tanya camner aku buat mende2 nih..bule tanya dalam kotak cbox ni atau call 0129139265 serulah namaku Maza..hehehh atau tinggalkanlah emel anda.

2 comments:

Anonymous said...

salam,

kak maza salut!! fuyoo respek laa saya ngan akak, baru dengar citer pasal bende ni ngan akak ari2, tutup...waalaa~~ dah terus buat...hhuhu.
saya dah nengok laman web bakerella tuh, besh gak idea dia..ingat nak cuba try test buat...tapi apatah daya vitamin M dah terlebih...hmmm buat dalam mimpi jer jawabnya...hehhehe.-nua

Mazza said...

Salam.. cubalah Nuar bukan susah pun yang penting seronok.. mcm akak ckp selalu cakefourfun!

Post a Comment

How many were here?

Kucing Kitaorang

CAKEFOURFUN Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template and web hosting